+36 20 279 3970 info@selectronic2k.com A kis- és közepes sorozatú gyártások elektronikai partnere!
  • hu
  • en
  • de

Mikroelektronika

Működésünk fő vonala az elektronikai gyártás, de az elektronikai alkatrész kereskedelemben eltöltött évtizedek tapasztalatából és kapcsolatrendszeréből fakadóan, vállaljuk komplett gyártási beszerzések bonyolítását és minden esetben rugalmasan igyekszünk segíteni azon megkereséseknél is, amelyek szerviztevékenységhez keresnek alkatrészeket. 

Szakmai múltunk több évtizedet ölel fel, ennek köszönhetően pontosan tudjuk, milyen problémákkal küzdenek hazai gyártó partnereink. Az alkatrész beszerzések egyik komoly kihívása a gyártáshoz „kívánt” darabszámok beszerezése. Ez sok esetben a csomagolási egységek miatt többszöröse a pillanatnyi igénynek. A másik állandó probléma pedig a szállíthatóság.

A mi feladatunk, hogy gyártási és szállítási palettánkat minél pontosabban az érkező igényekhez igazítsuk, mind szállíthatóságban, darabszámban és nem utolsó sorban pedig természetesen az árban a legkedvezőbb lehetőséget kínálva ügyfeleink számára.

Mikroelektronika
Széles körű partnerprogram

Széles körű partnerprogram

Katalógus program

Katalógus program

Shortage és kifutott alkatrész program

Shortage és kifutott alkatrész program

Elvégezzük Ön helyett az alkatrészek beszerzését!

Cégünk az elektronikai piacon kiemelkedő kapcsolatrendszerre tett szert, így nincs olyan termék, amit ne tudnánk teljes bizonyossággal, a lehető legnagyobb körültekintés mellett rendelkezésére bocsátani.

Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot, mindenre van megoldásunk!