+36 20 279 3970 info@selectronic2k.com A kis- és közepes sorozatú gyártások elektronikai partnere!
  • hu
  • en
  • de

Rólunk

Cégünket 2007 elején indítottuk el a hazai piacon, elsődlegesen a hazai elektronikai gyártások alkatrész ellátásának a kiszolgálására.

A Selectronic 2000 Hungary Kft. a kis- és közepes sorozatú gyártások elektronikai partnere, elektronikai gyártó és rendszerintegrátor, meghatározott területeken egyben alkatrész nagykereskedő, amely aktív, passzív, elektromechanikus elemek, speciális elemek  (GSM-GPRS/GPS/RF és egyéb telemetriával, vezérlésekkel kapcsolatos eszközök) forgalmazásával foglalkozik.

Selectronic 2000 Hungary Kft.

Működésünk fő vonala az elektronikai gyártás, de az elektronikai alkatrész kereskedelemben eltöltött évtizedek tapasztalatából és kapcsolatrendszeréből fakadóan, vállaljuk komplett gyártási beszerzések bonyolítását. Minden esetben rugalmasan igyekszünk segíteni azon megkereséseknél is, amelyek szerviztevékenységhez keresnek alkatrészeket.  

2019-től új szolgáltatásként cégünk ipari elektronikai alkatrészek kereskedelmével is foglalkozik ügyfelei legnagyobb megelégedésére.

Mi a feladatunk?

Célunk, hogy gyártási és szállítási palettánkat minél pontosabban az érkező igényekhez igazítsuk, mind szállíthatóságban, darabszámban, nem utolsó sorban pedig természetesen árban a legkedvezőbb lehetőséget kínáljuk ügyfeleink számára. 

Technikai támogatásunk, képzett munkatársaink, rugalmas, vevőcentrikus kiszolgálásunk és szervizünk, továbbá pontos szállítási határidőnk, budapesti raktározási lehetőségeink mind hozzájárulnak ahhoz, hogy folyamatosan növekedve még magasabb színvonalon tudjuk ügyfeleinket kiszolgálni. 

Komolyan vesszük a minőségpolitikát

Selectronic minőség

Cégünk elkötelezett a minőségirányítási rendszer mellett, melyet ISO9001: 2015 szabványi feltételek mellett végez. 

Tevékenységünket a vevők igényeihez alakítjuk. Szervezetünkben leképezzük a vevők részére nyújtandó szolgáltatás minden fázisát. Különös hangsúlyt fektetünk az egyes folyamatok szabályozottságára. Az igények meghatározásától a tervezésen át az áru kiszállításáig. 

Minden munkatársunk természetes feladatának tekinti a rendelés szerinti határidőre teljesített és minőségileg kifogástalan termék szállítását. 

Selectronic Minőségpolitika

A vevői megelégedettséget a megrendeléskor meghatározott igények folyamatos elérésével és jól szervezett, hibamentes munkával biztosítjuk. Folyamatos képzéssel célozzuk meg, hogy minél nagyobb tapasztalattal rendelkezzünk a feladatok megoldásában. A folyamatos szaktanácsadással, valamint a pótalkatrész szállítás biztosításával hozzájárulunk a vevők  napi gördülékeny munkájához.

Mindezen feladatokat munkájukhoz értő, a gyors változásokkal lépést tartó, etikus munkatársak közreműködésével, hatékony munkaeszközökkel, kellemes környezetben valósítjuk meg. 

A minőségi követelményeknek való folyamatos megfelelést kiemelkedően fontosnak tartjuk, hiszen: 

  • hosszú távon biztosítja a cég eredményes működését;
  • lehetővé teszi az alap profil fenntartását, bővítését;
  • öregbíti a cég image-t, versenyképességének megtartását;
  • növeli a hatékonyságot, mellyel költségek takaríthatók meg;
  • biztos törzsvásárlói kört hoz létre. 

A vezetőség minden szükséges intézkedést megtesz a minőségi szemlélet kialakítására, bevezetésére, és fenntartására a szervezet minden szintjén. Közös érdek a célokkal történő teljes azonosulás, hogy a követelményeket megértsük, elfogadjuk, és munkánk során folyamatosan érvényesítsük. 

A minőségpolitika megismeréséről oktatás keretében gondoskodik a cég vezetősége. 

Takács Tibor
ügyvezető