+36 20 279 3970 info@selectronic2k.com A kis- és közepes sorozatú gyártások elektronikai partnere!
  • hu
  • en
  • de

Autóriasztó és nyomkövető

A készülék egy kombinált riasztó, rablásgátló rendszer, ami opcionálisan kiegészíthető GPS helymeghatározással, SMS riasztással, illetve online követéssel. Beszerelhető minden, can bus rendszerű autóba, kicsit több munkával a régebbiekbe is, bár ebben az esetben a végeredmény kissé kompromisszumos lehet.

Technikai paraméterek

Riasztó:
a szokásos autóriasztókhoz hasonlóan működik.

Rablásgátló:

a riasztó kikapcsolása után, amikor beszállunk az autóba, a rendszer azonosítást kér, ami azt jelenti, hogy egy megszerzett kulccsal nem lehet ellopni az autót. Az azonosítás történhet az ügyfél bluetooth telefon kódja, billentyűzeten beírt pin-kód, az autó saját nyomógombjain lenyomott kombináció (legtöbbször a kormányon található gombokon), rádiófrekvenciás kódkártya alapján. Azonosítás hiányában az autó indítható ugyan, de egy perc múlva megáll.

Termékelőnyök

  • Egy készülékben megtalálható minden funkció, ami egyszerűsíti a beszerelést, csökkenti a hibalehetőségeket, az áramfelvételt. A piacon fellelhető hasonló termékekkel szemben itt a rendszer egy kézben van, vagyis a szoftverek, a can bus könyvtár, a hardverek tervei, a mobil alkalmazások, a weboldal.
  • Tökéletesen integrálódik az autó gyári rendszerébe, együtt él az autóval, pl. ha a bezárt autó elalszik, a készülék is csökkenti az áramfelvételt.

Kiknek ajánljuk

Lényegében bárki számára előnyös lehet, aki félti-óvja értékeit, és szeretné elkerülni, hogy tulajdona idegen kezekbe kerüljön.